A betonkerítés rendkívül erős

Kerítések széles választéka

Kerítések széles választéka

A termék minden esetben szürke színben kerül a forgalomba, de ha esetleg ez a szín valakinek nem felel meg, akkor lehetősége van átfesteni. A betonkerítés óriási védelmet nyújt a külső behatolások ellen.

Nem átlátható, ezért a bámészkodó tekinteteket is elkerülheti. A festésre visszatérve, elegendő egyszer lekenni és hosszú évekig nem lesz rá gondja, más karbantartást nem igényel. Ha valaki kertes házban él, akkor annak a betonkerítés lesz a jó megoldás. A felépítése nagyon erős, masszív, illetve strapabíró.

Hosszú élettartama miatt rengetegen választják. Az anyagának köszönhetően, remekül ellenáll az időjárás viszontagságainak. A formavilága is rendkívül változatos, szóval mindenki megtalálhatja a lakásához illő variációt.

Gyorsan és egyszerűen telepíthető kedvező áron. Mindössze egy kis föld és alapozási munkára lesz szükség. A betonkerítés beépítésével gyorsan lehet haladni, ami azt jelenti, hogy naponta akár 20-25 métert is lerakhatnak a munkások, ami szintén egy pozitív dolog. Az áraknak és a feltételeknek nézzen utána az internetes oldalakon!

Print Friendly, PDF & Email