A CSOK részletei érthetően

CSOK – Családi Otthonteremtési Kedvezmény

A Családi Otthonteremtési Kedvezményt a megjelenése óta nagy érdeklődés és még több kérdőjel övezi. A jelzalog.com munkatársai összeállítottak egy olyan, mindenkinek elérhető és megtekinthető cikket, amiben a CSOK 2018-ra vonatkozó feltételeit magyarázzák el.

Szót ejtenek a 2018-ban érvénybe lépő változásokról, de ugyanúgy megosztják az előző időszakok főbb változtatásait is, majd egy mindent összesítő részben teszik egyértelművé, hogy mi az, ami most érvényes. A minden részletre kiterjedő bejegyzésben szót ejtenek többek között arról is, hogy ki jogosult igényelni a kedvezményt, illetve a gyermekek után miként vehető igénybe vagy egyáltalán ki minősül gyermeknek.

Mivel a CSOK feltételei bankonként igen eltérőek lehetnek, ezért érdemes a szakember tanácsát is kikérni. A 15 éves, a bankszférában szerzett tapasztalattal a hátuk mögött várják az érdeklődőket, ügyfeleket és minden felmerült kérdésre választ adnak, valamint segítséget nyújtanak az ügyintézés teljes folyamatában. Lépjen velük kapcsolatba Ön is!

Print Friendly, PDF & Email