A gél lakkozás menete nem bonyolult

Esztétikus műkörmök

Esztétikus műkörmök

A zselés körmöket már senkinek nem kell bemutatni, hiszen mindenki tudja, hogy mennyire szépek és tartósak. Az elkészítésük közel sem olyan bonyolult, a gél lakkozás menete némi gyakorlással hamar rutinná válhat.

A gellakk.com webáruház oldalán nemcsak temérdek fantasztikus terméket találunk, hanem hasznos leírást is arról, hogy miként kell kivitelezni egyszerűen egy ilyen manikűrt. Az úgynevezett gél lakk step by step bemutatja, hogy mennyire egyszerű egy ilyen folyamat, valamint azt, hogy mire lesz szükség a munkához. A gél lakkozás menete a köröm előkészítésével kezdődik.

Itt szükségünk lesz bufferre, valamint por- és zsírtalanítás előkészítő folyadékra. Amikor a körömlemez már teljesen, tiszta, por- és zsírmentes, következhet egy vékony réteg alapozó lakk vagy leoldható alapozó zselé felvitele.

Ezt követően jön a lámpázás, majd pedig a első és második réteg színes gél lakk felvitele. A gél lakkozás menete a fedőlakk felvitelével, lámpázásával, majd pedig a fixálásával zárul. Tegyen Ön is egy próbát, hiszen nem is olyan nehéz!

Print Friendly, PDF & Email