A Relax Dental Center a remek választás

relax denatal center
Relax Denatal Center

Ha bármiféle probléma üti fel a fejét a szájüregben vagy már régóta gondolkodik azon, hogy ideje lenne új fogakra beruházni, akkor a legjobb helyen jár! A Relax Dental Center szakszerűen képes mindenféle problémát megoldani. Kérhet altatást vagy relaxáló hipnózist.

Talán ez utóbbiról nem sokat hallott, ezért, ha kíváncsi, hogy miként működik, akkor látogasson el a dentalcenterkelemen.hu internetes felületre! A Relax Dental Center fogszakorvosai Dr. Kelemen Péter és Dr. Kelemen András 2015-ben szerezték meg a Master of Immediate Loading Implantology minősítést. Természetesen ez a kurzus csupán az egyik, amit sok-sok év alatt elvégeztek ezek a remek emberek. A Relax Dental Center dolgozói között jelen van a nagytudású Dr. Kelemen Pál, aki már 1968 óta tevékenykedik ezen a területen.

A cégről tehát elmondható, hogy már több mint 50 éves fogorvosi múltra tekint vissza, valamint ehhez hozzáadódik még a 25 éves implantológiai tapasztalat. A Relax Dental Centernek hazánk más településeiről és több, mint 10 országból vannak páciensei.