A Star Wars papucsban az Erő veled van

Nyugalom! Mindig lesz időd harcolni a Birodalom ellen és helyreállítani a rendet a Galaxisban! Addig is bújj bele egy meleg és kényelmes Star Wars papucs párba, hogy átkelj a távoli galaxison a hálószobából a konyhába, egy adag friss, élénkítő kávéért.

Egyedi papucsot kínálunk, a hivatalos Star Wars logóval ellátva. Nagyon puha és kényelmes, csúszásmentes talppal ellátva, ami minden bajból kihúz, még akkor is, ha rohamosztagosok elől menekülsz. A Star Wars papucson a népszerű trilógia jele látható. George Lucas filmjeinek jelensége már több mint 40 éve tart és semmi sem utal arra, hogy halványulóban lenne. Éppen ellenkezőleg!

Ha mindig is arról álmodtál, hogy az Erő világos oldalai titkainak birtokába juss, akkor kezdd el a birtoklást ezekkel a papucsokkal! A galaxisban a béke fenntartása nem könnyű feladat. Ezért van itt neked ez a puha és kényelmes papucs, ami tökéletes kikapcsolódást nyújt egy fárasztó nap után. A kedvenc filmed a szabadidődben is elkísérhet ezentúl. A Star Wars papucs kötelező elem a Saga minden rajongójának.