A Visszatérő 3 Oscart érdemelt

Visszatérő
Visszatérő

Leonardo DiCaprio legutóbbi filmje meghozta a színésznek a régen várt sikert, hiszen Oscar-díjjal jutalmazták a szereplését. A Visszatérő rendhagyó, hátborzongató alkotás, amiben a főszereplő az életéért küzd egyedül az amerikai vadonban.

A természet csodás, de néha igen kegyetlen tud lenni. Az embernek minden erejére és kitartására szüksége van ahhoz, hogy legyőzze azt. A film egy igaz történetet mutat be.

A felfedezőt, Hugh Glasst, barátja sorsára hagyja, amikor egy medve rájuk támad, így egyedül kell szembenézzen a dühös fenevaddal. Glass azonban nem adja fel könnyen a harcot, mert ember feletti bátorságának és élni akarásának köszönhetően, túléli a kalandot. A Visszatérő egy igazán remek kalandfilm, amit három Oscar-díjjal is megjutalmaztak.

A legjobb férfifőszereplő díja mellett, megkapták a legjobb operatőri munka és a legjobb rendező díját is. A Visszatérő, a kritikusok szerint is, az utóbbi évek egyik legzseniálisabb alkotás, amiben az akaraterő hatalmas diadalmat arat a legyőzhetetlennek tűnő természet felett.