A zománcozott tepsi új színt visz a sütésbe

Zománcozott tepsi
Zománcozott tepsi

Sok anyuka választja a sütést a főzés helyett. A zománcozott tepsi beszerzése után könnyűnek tűnhet a mindennapi betevő falat elkészítése.

A sütésnek az előnye, hogy az alapanyagok elkészítése után magára hagyhatjuk a sütőben melegedő ételeket és elláthatjuk a további teendőinket. Főzésnél általában folyamatosan a tűzhely körül leszünk, mivel fel kell darabolni a zöldségeket vagy újabb adag húst kell belepakolni, kevergetni kell, hogy ne égjen le.

A sütésnél ez máshogy néz ki, a tepsibe fogjuk betenni az összes hozzávalót, majd megfelelő hőmérsékleten, egy előírt ideig fogjuk bent hagyni. Ez a megoldás sokaknak kényelmesebb lehet, mivel így tudnak takarítani vagy a gyerekekkel játszani. Az egyetlen dolog, ami visszatarthat minket, az a sütés utáni mosogatás.

A zománcozott tepsinek azonban olyan felülete van, amire nem fog odaégni az étel, így a mosogatás könnyűvé válik, arról nem is beszélve, hogy így sokkal egészségesebb a táplálkozásunk, hála az zsírmentes sütésnek. A zománcozott tepsi a jobb keze lesz a ételkészítés során.

Print Friendly, PDF & Email

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás