Akkumulátoros szegélyíró remek üzemidővel

Tökéletes végeredmény akkumulátoros fűkaszával

Tökéletes végeredmény akkumulátoros fűkaszával

Nem szabad összekeverni a két gépet, mert könnyen ráfázhatunk, főleg online rendelés esetén, ahol nincs lehetőség élőben megtekinteni a rendelt terméket. Az akkumulátoros szegélynyíró kétségkívül nagyszerű találmány, de nem összetévesztendő a fűkaszával, ami nagyobb területek megtisztítására lett kifejlesztve és képes elbánni a keményebb szárú növényekkel is.

Az akkumulátoros szegélynyíró az igazi maximalistáknak lett kitalálva, akik nem nézik jó szemmel azokat a fűcsomókat, amiket a fűnyíró a nehezen hozzáférhető helyeken otthagyott.

Az akkumulátoros szegélynyíró egyértelmű előnye a mobilitása, a hagyományos elektromos változattal szemben. Nem kell egy több méter hosszú kábelt magunk után vonszolni, amire folyamatosan kénytelenek vagyunk figyelni, nehogy véletlenül elkaszáljuk a damillal. Ebből a szemszögből az akkumulátoros szegélynyíró nemcsak mobilisabb, de biztonságosabb is.

A fejlett akkuknak hála, egyetlen töltéssel, akár félórán keresztül is dolgozhatunk megállás nélkül. A további előnyök közé tartozik, hogy csendes és nincs károsanyag-kibocsátás.

Print Friendly, PDF & Email