Álmai drágaköve az egyedi ékszerkészítés által

Eljegyzési gyűrű olcsón

Minden pár életében egyszer elérkezik az a pillanat, amikor a kapcsolatuk komolyra fordul. A legtöbb esetben a férfi teszi meg az első lépést és jegygyűrűt vásárol a leendő arának. Ilyenkor sok kérdés merül fel a vőlegényjelöltben, mint a gyűrű mérete, az ára, a formája, az alapanyaga és a benne lévő drágakő.

Mivel szimbolikus ékszer, alapos körültekintést igényel, mégis az egyik legfontosabb szempont, hogy az eljegyzési gyűrű olcsón legyen kapható. Nyilván nem mindenki tudja megengedni magának, hogy a párjának több milliós értékű drágakövet vegyen. Nem is gondolná, de a gyémántgyűrűt az egyszerű ember is meg tudja vásárolni, hiszen pár százezerért már kaphatóak, mégpedig valódi briliánsokkal. Sokan nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy az eljegyzési gyűrű olcsón megvásárolható legyen, azonban érdemes spórolni egy keveset, hogy a kedvesét biztosan elkápráztassa az ékszerrel.

Melyik nő ne kapná fel a fejét a gyémánt ékszerek hallatán? Főleg, amikor leánykérésről van szó! Természetesen egyéb drágakövek is rendelkezésre állnak, amelyek szintén értékesek, mint például a zafír vagy a rubin. Amennyiben tisztában van vele, hogy kedvese milyen modellre vágyik, azonban sehol sem talál még csak hasonló darabot sem, a legegyszerűbb módszer az egyedi ékszerkészítés. Mivel a készítés olykor több hétig is eltarthat, fontos időben jelezni a szándékot. Megeshet, hogy 1 hónapot is várni kell, amíg elkészül.

Nemcsak eljegyzési gyűrűt, de bármilyen különleges ékszert elkészíttethet a White&Black szakembereivel. Az egyedi ékszerkészítés történhet aranyból, ezüstből, de még platinából is és természetesen kiválaszthatja, hogy szeretne bele drágakövet és ha igen, akkor milyet. Ezzel garantálni tudja, hogy a kedvese ékszerének párja nem lesz a világon, hiszen a megálmodott gyűrűt is képesek létrehozni a mesteremberek. Az egyedi ékszerkészítés során a minőség ugyanúgy biztosított. Az említett vállalat 30 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezik, így Ön és a leendő ékszer egyaránt biztos kezekben van.

Print Friendly, PDF & Email