Amit a férfi intim plasztikai sebészetről tudni kell

Ezt lehet tudni a férfi intimplasztikáról
Ezt lehet tudni a férfi intimplasztikáról

A legtöbben nagyjából akkor hallanak valamit a férfi intimplasztikáról, amikor egy celeb elmondja, hogy ő átesett egy ilyenen. Azonban ennél többet nem igazán tudnak erről a műtétről, hogy pontosan miből is áll és milyen eredmény várható. Ha többet szeretne tudni erről a plasztikai beavatkozásról, akkor ezen az oldalon részletes tájékoztatást kaphat: https://www.drfalus.hu/kezeleseink/ferfi-intimplasztika. Nyilván ez nemcsak azoknak jó, akik szeretnék bővíteni a tudástárukat, hanem kimondottan azoknak, akik szeretnék igénybe venni ezt a szolgáltatást.

Mindenekelőtt érdemes egy pillantást vetni arra, hogy hányféle tuti megoldásnak kikiáltott péniszhosszabbító és vastagító módszer található az interneten, amit a férfiak jelentős része ki is próbál, hogy mennyi sikerrel, az már más kérdés. Egy dolgot azonban mindenképpen tisztázni kell: a pénisz egy rugalmas szerv, így bármiféle vákuumos vagy hasonló módszer lehet, hogy a használatkor valamilyen eredményt mutat, azonban ez hamar el fog tűnni, amint a férfi nemi szerv visszanyeri eredeti állapotát. A következő merev állapotában már ugyanolyan lesz, mint a „tuti módszer” használata előtt. Tehát az egyetlen megoldás, ami eredményes is a plasztikai műtét. A fent megjelenő internetes felületen meghirdetett szolgáltatás csak a péniszvastagításra terjed ki, ugyanis annak hosszabbítása gyengülést okoz a szalagok területén és jelentős változást nem eredményezne. Természetesen korrekciókat is vállalnak, ami azt jelenti, hogy egy esetleges baleset következményét is rendbe tudják hozni.

Nem egy alkalommal fordul elő, hogy a péniszbe helyezett ékszer kiszakítja a szövetet, így ezt korrigálni kell. Ugyanakkor, vallási céllal is fordulhat valaki intim férfiplasztikai beavatkozásért, vagyis ha körülmetélésről lenne szó, itt azt is elvégzik. Szóval, ha valakinek a felsoroltak közül valami problémája akadnak az intim testrészével, akkor nyugodtan felkeresheti az említett oldalt, ahol a szükséges információk mellett, megtalálja egy igazán profi és elismert szakember elérhetőségét is.