Amit a koax kábelről tudni érdemes

koax kábel
Koax kábel

Az antenna kábel kiválasztásakor legtöbbször az nehezíti a döntést, hogy a gyártók olyan tulajdonságokat, jelzőket emlegetnek a termékeket illetően, amelyek inkább összezavarják az embert, minthogy segítenének. Rengetegen ezért is fordulnak egy profi csapathoz, amikor a koax kábel beszerzése a cél.

Aki nem tudja, hogy mi tévő legyen, annak érdemes ellátogatni a kacsa-audio.hu weboldalra, ahol a profi munkatársak mindenben segítenek. Amikor a koax kábel megvételére készül az ember, akkor 3 nagyon fontos kérdésre kell választ találnia.

Az első természetesen az, hogy milyen fajtájú jelet szeretne elvezetni? Vagyis, digitális földfelszíni vagy épp műholdas jelről van szó? Ha az első, akkor teljesen megfelel egy sima Dualshield koax kábel is. Ellenkező esetben a Trishield vezeték jöhet szóba.

Mind a két fajta koax kábel megvehető a fent említett webboltban. Aki még többet szeretne megtudni ezekről a termékekről, az jól teszi, ha ellátogat az oldalra. Itt a szakemberekből álló csapat minden más kérdésre is megadja az érthető választ.

Ezért is tekintenek sokan erre a shopra úgy, mint arra a helyre, ahol rossz döntést nem lehet hozni. Rengetegen azért választják ezt a boltot, mert itt szinte az összes RCA kábel ár alacsony. Mit kell erről a produktumról tudni?

Nos, ez egy gyengeáramú elektromos vezeték típus, amit a legtöbb esetben hang- és videó jelátvitelre alkalmaznak. A termék hatékonysága a felépítésétől függ. Természetesen minél jobb és komplexebb ez, az RCA kábel ár annál magasabb.

A legtöbb ilyen vezetéknél a melegpont körül szigetelő anyaggal elválasztva körbeveszi az árnyékolás. Ez a szigetelő matéria manapság egy speciálisabb műanyag. Több évtizeddel ezelőtt, az első típusoknál még kerámiát alkalmaztak.

A papa csatlakozókon a melegpont hosszabb, mint az árnyékolás, és ez utóbbi nem egybefüggő hanem elölről szabdalt, hogy rugalmasabb legyen. Ha már a csatlakozókról van szó, tudni érdemes, hogy a különböző csatlakozókat színkóddal jelölik. Érdemes megnézni a KáCsa Audio felhozatalát, hiszen itt a RCA kábel ár reális.