Az 1.75 ABS a legtöbb FDM 3D-nyomtató esetében kiváló választás

1.75 ABS
1.75 ABS

A nyomtatógépek terén hatalmas az innováció. A hideg fehér Esun 1.75 ABS kiváló választás a korszerű 3D nyomtatás esetében, ugyanis könnyű használata és alacsony költségei következtében, méltán népszerű termék. Kitűnő választás olyan speciális alkatrészek gyártására, az időtálló minőségének hála, amelyek a használat során nagy igénybevételnek lesznek kitéve.

Az 1.75 ABS 1 kilogrammos kiszerelésben költséghatékony áron beszerezhető a filanora.eu webáruházból, ami az egész ország területére szállít. A magas hőmérsékleten olvadó anyagot a LEGO cég is alkalmazza a gyártáskor. A nyomtatási hőmérséklete 220-260 Celsius fok között alakul, az asztalfűtése pedig zárt nyomtató tér mellett maximum 110 Celsius fok.

Egy továbbfejlesztett ABS anyagról van szó, ami igen jó adottságokkal rendelkezik, kiemelt keménység és szakítószilárdság jellemzi. Maga az anyag kifejezetten erős, ellenáll a hőnek, az olajnak és az esetleges karcolásoknak. Az 1.75 ABS a legtöbb FDM 3D zárt nyomtatóhoz kiválóan használható.