Az álló ventilátorral a forróság sem kellemetlen

Itt a tavasz és ahogyan tapasztalható, a hőmérséklet rohamosan emelkedik. Valóban rohamosan, hiszen egyetlen hét leforgása alatt több mint 20°C emelkedett. Már-már ijesztő belegondolni, hogy ilyen ütemben milyen meleg lesz majd nyáron.
Ezért érdemes előre gondolkodni és már most beszerezni a kényelmet szolgáló eszközöket. Az álló ventilátor a nyári hőségben tagadhatatlanul hasznos szolgálatot tehet, hiszen 1 óra leforgása alatt 3000 m³ levegőt képes megmozgatni és oszcilláló mozgásával szinte a szoba teljes területén érezhető a hűsítő hatása.

A Stadler Form Charly New Stand álló ventilátor dőlésszöge 4 pozícióba állítható. A gyártók több szempontot szem előtt tartva alkották meg, így például figyeltek arra, hogy strapabíró legyen, ezért a talapzatát és az állványát cink, alumínium és rozsdamentes acél képezi.
A Stadler Form Charly New Stand álló ventilátor karcsú felépítésének köszönhetően, nem foglal el túl sok helyet a szobában. Ráadásul a stabilan álló talpának, valamint a 9, 4 kilogrammos súlyának köszönhetően, a gyermekek nem tudják könnyen feldönteni.