Az edzett SDS Max vésőszár terhelhető

sds max vésőszár
SDS Max vésőszár

Az útépítési és házkészítési munkálatok során szükség lehet betonvésésre, falak áttörésére. Ezekben a nehéznek mutatkozó műveletekben az SDS Max vésőszár elengedhetetlen, ugyanis nélküle lehetetlen lenne elkészíteni az adott feladatot. Ma már vésőgépek és bontókalapácsok végzik a munka jelentős részét, mivel a gépi erőnél az ember nem tud hatékonyabb lenni.

A szuper erős masinák úgy szelik a nagyon kemény anyagokat, mint a vajat egy felmelegített kés. Az SDS Max vésőszár termékpalettán megtalálhatóak hegyes és lapos típusok. A mérnökök ezeket különféle méretekben tervezték, így a csempe vagy hasonló burkolatok egyszerűen lefejthetőek. Az SDS Max vésőszár kínálatban az árak nem túl magasak.

Ha profin szeretne felkészülni mindenre, akkor a legjobb, ha mindenből vásárol legalább 1 darabot. A szakemberek többször találkozhattak már azzal a problémával, hogy az eszköztárjukból pontosan az hiányzik, amire szükség lenne. Ha nem szeretné ilyen kellemetlen helyzetben érezni magát, akkor rendeljen minden típusból!

A vasvágó korong sokoldalúan használható

A sarokcsiszoló gépezet sokaknak ismerős lehet, ugyanis ezt nemcsak a szakemberek szokták használni, hanem a laikusok is. Az otthoni munkálatokban sokat segít a vasvágó korong, amit a flexre kell ráapplikálni. A Bosch vágótárcsái mindenféle nemzetközi előírásnak megfelelnek, mint az EN12413, FEPA és oSA.

A kiváló élettartammal rendelkező darabok a különleges tervezésnek köszönhetik a kopásállóságukat. A kerámiába ágyazott csiszolószemcsék a vasvágó korong ellenállóságát növelik, így nem kell félni a túlzott sorjaképződéstől vagy a kékes elszíneződéstől. Ezek a korongok több anyagból tevődnek össze, viszont az üvegszálas háló adja a maximális stabilitást és biztonságot.

Az igaz, hogy a berendezés fel van szerelve egy védővel is, viszont gondoljunk csak bele, hogy mennyire veszélyes lenne, ha a vasvágó korong munka közben nagyobb darabokat dobna le magáról. A nagy sebességen forgó tárcsa biztos kezekben csodákra képes, ugyanakkor minden munkát a lehető legnagyobb odafigyeléssel kell elvégezni.