Birsalma pálinka citrusos felhangokkal

Birsalma pálinka

Minden gyártó egy kicsit másképp készíti a pálinkát, ezért a főzdéknek mindig van egy kis egyedi különlegességük. Igazán ízletes lehet a birsalma pálinka is, hogyha jól el van készítve.

A palinkam.hu webáruház üzemeltetői összegyűjtötték a legjobb hazai pálinkafőzdék termékeit annak érdekében, hogy a vásárlóik kipróbálhassák ezeket a különlegességeket. Lunczer Optimum és Esszencia, Agárdi Prémium, Bestillo, Márton és Lányai Birs, Gusti Birskörte, és más gyártók kiváló minőségű pálinkái egyaránt megtalálhatóak a választékban. Ön csak leadja a rendelését bármelyik termékre és házhoz szállítják azt. Sok esetben egyedi fűszerezéssel és hozzáadott aromákkal készül a birsalma pálinka, ily módon valódi érdekességet kóstolhat meg a vevő.

Fűszeres, lendületesen kibomló illat, kicsit borsos, citrusos felhangokkal, ez jellemzi például a Lunczer főzde birsalma pálinkát. Az ember csak azt veszi észre, hogy az íze és az illata uralkodik, ezért újra kívánja ezt az italt. Persze csak módjával szabad fogyasztani, nagymértékben nem!

Print Friendly, PDF & Email