Bivalyerős az új rönkhasító gép

rönkhasító gép
Rönkhasító gép

Akik fával fűtenek, gyakran már előre rettegnek a favágástól, ami érthető is, hiszen ez a megfelelő szerszámok és gépek hiányában egy időigényes, nehéz és bizony veszélyes feladat. Persze, aki időben megvette a rönkhasító gép modernebb fajtáját, az nem tart ettől a pillanattól.

A mai napig rengeteg alkalmaznak láncfűrészt, legyen az elektromos vagy benzinmotoros. Igen, ez is egy megoldás, azonban tény, hogy egyik fűrész sem tudja felvenni a versenyt a rönkhasító gép hatékonyságával. A denakert.hu webboltban magas minőségű AL-KO és Hecht rönkhasítók rendelhetőek meg. A jó rönkhasító gép kiválasztását követően biztos lehet benne az ember, hogy másodpercek alatt elvégzi azt a feladatot a masina, ami egy fűrésszel több tíz perc lenne.

Melyik az a rönkhasító gép, amelyik évek múltán sem fog csalódást okozni a tulajdonosának? Ott van például a 2200W-os HECHT 6061 elektromos rönkhasító. Ezt még a faipari vállalkozások is nagyon szeretik, arról nem is beszélve, hogy otthoni háztartásokban 100 százalékosan beválik. Ez egy csendes, de roppant hatékony masina.