Egy kis segítség az esküvői menüsor összeállításában

esküvői vacsorák
Esküvői vacsorák

Amikor nagyszámú vendégsereget invitálunk meg az esküvőnkre, hatalmas fontosságot nyer a menüsor összeállítása. Minden vendég egyedi ízlésének és étkezési szokásainak nem felelhetünk meg, ezért célszerű sokféle ételeket felszolgálni annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a gusztusának megfelelő falatokat. Az esküvői vacsorák megszervezése közel sem egyszerű dolog, de szerencsére vannak olyan weboldalak (mint például az eskuvonkhelyszine.hu), amelyek rengeteget tudnak segíteni ezen a téren.

Akkor sincs baj, ha az ifjú párnak semmi elképzelése nincs az ételeket illetően, mert ezt is rábízhatják a Fenyőharaszt Kastélyszálló szakembereire. Ebben az esetben nem csupán a helyszín lesz teljesen különleges, egyedi és gyönyörű, hanem a felszolgált ételek is. A legelőször, vagyis a meghívottak érkezésekor felszolgált ínyencségek a vendégváró falatok.

Ezek amellett, hogy rendkívül finomak, az ízléses, gyönyörű tálalással is elvarázsolják a vendégeket. Ennek tartalmát minden esetben annak függvényében kell összeállítani, hogy mennyi idő múlik el az érkezéstől a vacsora kezdetéig. Nagyon jó ötleteket lehet meríteni a vendégváró falatokat illetően az eskuvonkhelyszine.hu weboldalon található listából. Amikor lezajlik a hivatalos szertartás, a fotózás és a szabad programok, utána következik az esküvői vacsora. Ez általában hideg előételek felszolgálásával kezdődik és itt is érdemes többféle finomságot a tálra helyezni.

Ennek elfogyasztása után jöhetnek a levesek, amiből szintén végtelen a választék. Aztán a fatálakra vagy svédasztalra felszolgált ínyencségekkel bűvölhetitek el a vendégsereget, nagyon sokféle csemegével. Az édességek sem maradhatnak ki a menüsorból, persze a menyasszonyi torta mellett. Aztán a reggelig tartó fergeteges mulatozás veszi kezdetét. Éjszaka, amikor a vendégek már egy kicsit felöntöttek a garatra, jól kitáncolták magukat, biztosan szívesen fogyasztanak el még valamilyen finomságot, ami kissé felszívja az alkoholt. Ezért az éjféli étkezés sem maradhat el, így az ételeket felszolgálják és reggelig fogyaszthatóak.