Elegáns, strapabíró reklámtoll

Ajándék toll

Feliratozható tollaink között, különféle minőségűek és kidolgozásúak találhatóak. Ugyanis a reklámtoll nagyon kedvelt céges ajándék. Általában nagyobb tömegben az olcsóbb darabokat rendelik, de sokan kérnek minőségi termékeket is.

Ugyanis annak ellenére, hogy sokan írnak számítógépen, a toll mégis toll marad. Sokan használják a jó minőségű, ajándékba kapott különféle reklámtoll kollekciókat. Általában két vagy három toll található egy dobozban. A felirat a leggyakrabban a dobozra kerül, de lehetséges magára a termékre is nyomtatni.

A teljes választék az „Írószer” kategóriában található. Megrendelőink a feltüntetett nettó árak alapján tudnak tájékozódni és kalkulálni, hogy miből mennyit rendeljenek. A legtöbb reklámtoll megrendelés különféle modellekből áll össze, az egyszerűbb, olcsóbb daraboktól egészen az elegáns, minőségi és valamelyest drágább típusokig.

Az alapanyagokat illetően, kapható újrahasznosított papír, bambusz, fém és egyszerű műanyag egyaránt. A különféle színek is elérhetőek. A jelenlegi választék több száz reklámtollat jelent.