Esküvői nyaklánc- a kevesebb néha több

A ruha tökéletes, megvan a kényelmes és mutatós lábbeli, de a menyasszonyi viselet valahogy mégsem teljes? Talán egy esküvői nyaklánc hiányzik a kifogástalan megjelenés érdekében! Az ékszerek kiválasztásánál mérvadó a ruha színe és dizájnja.

A merész, már-már lázadó arák, akik nem fehérben mondják ki az igent, valószínűleg ékszert sem a megszokott elvek szerint választanak, így a lehetőségek száma végtelen. Aki marad a hagyományoknál és fehérben fogad örök hűséget, vélhetően az ahhoz leginkább passzoló esküvői nyakláncot szeretné megtalálni. A letisztult darabok jellemzőek. Arany, ezüst és fehérarany ékszerek a legnépszerűbbek, de a gyöngy sem megy ki a divatból. Egy-egy kő, kristály emeli a nap fényét, a megjelenés színvonalát. Ha a menyasszonyi ruha kövekkel tarkított, az ékszer legyen visszafogottabb.

A nyaklánccal különböző dolgokat emelhetünk ki. Egy hosszabb darab a dekoltázsra, míg a rövidebb, gyöngy nyaklánc a kecses nyakra hívja fel a figyelmet. Maradjunk az eleganciánál, finom nőiességnél a nagy napon is!