Extra rövid időre lehetsz albérlő és anyagilag is megéri

Albérlők egy szerelmi fészekben
Albérlők egy szerelmi fészekben

Sokan vágynak arra, hogy kipróbáljanak egy albérletet a kedvesükkel akár csak néhány órára is, hiszen szeretnének elvonulni a világ elől.

Erre tökéletesen alkalmasak lehetnek a különböző búvóhelyek. Mit kell ezekről a lakásokról tudni? Olyan apartmanok, amelyeket pár órára, éjszakára és hétvégére is ki lehet bérelni. Kizárólag csak két személy tartózkodhat a szobában. A lakások mindennel fel vannak szerelve: gépiesített konyha, fürdő, hálószoba, franciaágy, kanapé, tiszta ágyneműk, törölközők, tusfürdők, hajszárító, TV, DVD, Wi-Fi. Kedvük szerint bármit használhatnak, hiszen az ár ezeket magában foglalja. A teljes diszkréció biztosítva van, de elvárják ugyanezt Önöktől is. Van néhány szabály, amit be kell tartani.

Például a kulturált viselkedés, hangoskodni sem ajánlatos, illetve a szobákat távozáskor rendben kell hagyni. Rejtett számról nem érdemes hívni, hiszen számkijelzés nélkül nem veszik fel a telefont és SMS-ben sem lehet lefoglalni a lakásokat. Ha lemondaná foglalását, azt az azelőtti nap 12 óráig teheti meg.