Ezért nem találsz most albérletet Budapesten

Számlás albérletek

A nagybetűs életet nagyon sokan egy albérletben kezdik, hiszen nem olyan egyszerű diákként vagy pályakezdőként saját lakást vásárolni. A legtöbben a fővárosban képzelik el ezeket az éveket, hiszen itt számtalan lehetőség kínálkozik, akár tanulni szeretnének, akár munkát keresnek.

Albérletek Budapesten elég szép számban vannak, azonban nagyon kevés az, amelyiknek a tulajdonosa számlát is ad. Ilyen albérletet választani nem éri meg, hiszen számla nélkül nem lehet igényelni a lakhatási támogatást, ami pedig egy elég nagy összeg, akár a teljes bért és a rezsit is fedezheti. Utána kell érdeklődni, hogy ki az, aki hajlandó számlát kiállítani minden kifizetés után és csak ilyen lakást érdemes bérelni.

Az Euroline Ingatlan Zrt. által kínált albérletek Budapesten mind olyan lakások, amelyekről számlát is kap a bérlő, így minden esélye megvan arra, hogy a lakhatási támogatást megkapja, hiszen senkinek sem mindegy, hogy ki kell adjon havonta egy igen jelentős összeget vagy valami másra is fordíthatja.