A fa kutyafekhely ideális a lakásban

Kutyaházak fából

A legtöbb kutyaház fából készül, ami egyszerű, mutatós és praktikus. De a nagytestű négylábúak esetében, gyakran tanácsosabb a masszívabb változat beszerzése. Egy ilyen kutyaház téglából is készülhet, ami biztosan elég ellenálló lesz több éven keresztül. Azért arra figyeljünk oda, hogy rendszeresen takarítsuk, mert csak ebben az esetben fogja jól érezni magát benne a kutyusunk, hiszen az állatok is szeretik a tisztaságot.

Hogyha elhasználódik a bélése, akkor rendelhetünk másikat, ugyancsak a kutyahazgyar.hu webáruházból. Amelyik kutyaház téglából lett megépítve, ami sokban eltérhet egy egyszerű faváltozattól. Először a súlya, hiszen sokkal nagyobb, viszont nagyszerűen szigetel. A fűtött verziót is választhatjuk, hogyha úgy ítéljük meg, hogy a kutyánk nagyon érzékeny a hidegre. Ebben az esetben nem árt odafigyelni nehogy megbetegedjen. Egy megfázás nagyon megviselheti a kutyák szervezetét és előfordulhat, hogy már csak későn vesszük észre.

Sokkal tovább fog tartani a kutyaház téglából, mintha bármilyen más anyagból készülne. Ez is olyan ellenálló lesz a külső hatásokkal szemben, mint egy átlagos családi ház, csak kisebb kivitelben. Amennyiben a kutyánknak nincs szüksége egy ilyen luxuslakosztályra, akkor választhatunk más termékek közül is. A fa kutyafekhely esztétikus látványt fog nyújtani a lakás minden pontján.

Kiváló helyet biztosít, hogy ebben sziesztázzon a nap bármelyik órájában. Ez azért is lehet előnyös, mert nemcsak az állat kényelmét szolgálja, hanem nem fog felszokni a kanapéba vagy a fotelbe. A fa kutyafekhely pontosan olyan kényelmes, mint a gazdi kedvenc karosszéke. Ezt akár rágcsálhatja is, akkor sem fog semmilyen kár keletkezni benne, mivel rágásbiztos kialakítást kapott. Könnyen cserélhetünk benne bélést és egyszerűen kimosható mosógépben, amikor bekoszolódik. Nem kell a kellemetlen szagok miatt aggódnunk, ami esetleg a koszos fa kutyafekhely miatt keletkezne a lakásban. Többféle modell közül választhatjuk ki azt a típust, ami a legjobban fog illeni az adott helyiség összképéhez.

Print Friendly, PDF & Email