Fájdalmas lehet a szoláriumos leégés, fontos az elővigyázatosság!

Leégés veszélye

Mindnyájan napbarnított bőrről álmodozunk. Mivel hamarosan vége a nyárnak, ezért előfordulhat, hogy a szolárium segítségét kell majd igénybe vennünk, a kívánt bőrszín elérése érdekében. Persze nem árt elővigyázatosnak lennünk, mert a leégés hamar megtörténik. A www.hollandimpex.hu szerint, ha nincs hozzászoktatva a bőrünk a napfényhez, akkor eleinte ne töltsünk túl sok időt a kabinban, 5 perc is bőven elegendő lesz. A későbbiekben fokozatosan növelhetjük az adagot.

Azért negyed óránál többet ne legyünk bent soha a szoláriumban! Érdemes fényvédő krémet használni a kipirosodás megelőzésére. A www.hollandimpex.hu oldalon található információk alapján, már olyan készítmények is léteznek, amelyek segítenek a megszerzett barnaság megőrzésében. A testápolókkal eredményesen meg tudjuk előzni a bőr irritációját. Az sem mindegy, hogy milyen típusú bőrrel rendelkezünk. Ha szőke hajunk és világos szemünk van, akkor nagyon vigyázzunk a leégéssel! Ellenben, ha inkább mediterrán típusnak számítunk, akkor nem kell annyira félnünk a következményektől.

A www.hollandimpex.hu weboldalon arról is információt szerezhetünk, hogy milyen csövek találhatóak a gépekben. Számtalan fajta közül tudunk választani. Az árak tekintetében is vannak különbségek. Akkor is jó helyen járunk, ha bérelni vagy vásárolni szeretnénk. A szakemberek abban az esetben is tudnak segítséget nyújtani, ha a későbbiekben szervizelésre lenne szükségünk. Az ország területén belül bárhová kimennek rövid időn belül. A magas szintű szakértelemnek hála, hamar helyrehozható a felmerült probléma.

A www.hollandimpex.hu weboldalról elsősorban német és holland eredetű, igen jó minőségű készülékek rendelhetőek meg, tehát biztosan nem lesz velük sok probléma. A vendégek szívesen használják majd ezeket, a kívánt bőrszín elérése érdekében. Jó, ha a szalonban tudnak venni barnuláshoz való készítményeket is. A www.hollandimpex.hu weboldalon kapható szoláriumozás előtti krém, mélybarnító, bronzosító, arcregeneráló és sminklemosó kendő. Az alkalmazásukat követően, a hölgyek ápoltnak érzik majd magukat.