Felco metszőollóval könnyű lesz a munka

felco metszőolló
Felco metszőolló

A növényeink egyik legfontosabb karbantartó munkálata a metszés. Ha van néhány bokor vagy bármilyen növény a portánkon, a Felco metszőolló megoldja a problémát. Metszés nélkül a növények nemcsak formátlanná válnak, de kevesebb virágot, kevesebb termést is hoznak. Természetesen növényfajok különböző metszést igényelnek, így vásárláskor ezen igények mentén is válogathatunk a Felco metszőolló kínálatból.

Nagyon fontos egy ilyen kerti eszköz esetében, hogy megfelelő alapanyagokból, megfelelő ergonómiai szempontoknak szerint válasszunk, hiszen egész napi csattogtatás után nem mindegy, hogy a kezünk milyen állapotban van. Azt is vizsgáljuk meg, mekkora olló illik a tenyerünkbe, mert a rossz méretű szerszámmal nem lesz hatékony a munka.

A Felco metszőolló nagy előnye, hogy csúcsminőségű anyagokból készül, így mind a penge, mind a fogó kényelmes munkavégzést biztosít. Választékunkban megtalálható a Felco 8-as egy apró permetezővel kombinálva, ami minden vágás után fertőtleníti a sebet, megakadályozza a növények közötti fertőzést.