Fogas kérdés: opencart vagy woocommerce

Webáruház

Az, hogy egy webáruház milyen módon működjön és mi a leginkább megfelelő működési forma, azt mindig a tulajdonosok és a programozói csapat döntik el. Hogy az opencart vagy woocommerce működési rendszer a jobb, azt mindig egy adott esetnél lehet vizsgálni.

Ugyanis nagyon sok minden befolyásolhatja hogy a döntés az opencart vagy woocommerce oldalára billenjen. Az áruházban lévő termékek várható mennyisége a látogatók száma, az árucikkek állandósága, illetve gyakori cseréje mind befolyásolja, hogy milyen rendszer legyen az áruház alapja.

Ezért fontos a megrendelés előtti egyeztetés, hiszen ilyenkor a tulajdonos elmondása alapján és a mi programozói gyakorlatunkat figyelembe véve tudjuk közösen felvázolni a megfelelő irányt. Hogy opencart vagy woocommerce a megfelelő rendszer, az egyeztetés és megbeszélések után már nem lesz kérdés.

Természetesen mindenki közös érdeke, hogy a felállított rendszer gyorsan és átláthatóan működjön, hiszen csak ebben az esetben mondhatjuk, hogy a célok megvalósultak.

 

Print Friendly, PDF & Email