Fogpótlás magas színvonalon

fogpótlás
Fogpótlás

Esztétikailag és egészségügyi szempontból is fontos, hogy teljes fogsorral rendelkezzünk, de ez csak nagyon kevés embernek van meg saját fogakból. Tehát, a fogpótlás műveletének elvégzése több szempontból is elengedhetetlen, de általában nehezen szánjuk rá magunkat.

Pedig ma már vannak rendkívül modern eljárások, például a fémmentes porcelán koronák és hidak a fogászatban a 21. századi technológiát képviselik. Ez a metódus a legmagasabb esztétikai követelményeknek is eleget tévő eredményt hoz. Rendkívül tartósak a phi-tech módszerrel készülő koronák és hidak, mivel pontosak és a széli záródásuk is tökéletes a foghoz. Az ezzel az eljárással végzett fogpótlás maximális esztétikát biztosít, mert a fém helyett, az ahhoz hasonló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező cirkónium-oxid kerámiából készül a korona vagy a híd váza, ami anyagában a fog színéhez hasonló.

A cirkónium-oxidnak kiváló mechanikai és optikai tulajdonságai vannak. A fogpótlás készítésében jelenleg a legmagasabb színvonalat képviseli.