Ford Ranger platófedél a kényelmes szállításért

Ford Ranger platófedél

Egy vállalkozó számára igen előnyös, ha rendelkezésére áll egy olyan jármű, amivel könnyen tud akár nagyobb dolgokat is szállítani. A platós terepjáró igen jól bírja a terhelést, de a szabad raktér maga után vonhat némi problémát. A környezeti hatásoknak és kíváncsi tekinteteknek kitett termékek könnyen sérülhetnek vagy lábuk kelhet. Ez ellen hatékony védelmet biztosít a Ford Ranger platófedél, ami teljes egészében elterül a raktéren.

A kifejezetten ellenálló anyagból készült fedél egyszerűen, minden fúrás nélkül felszerelhető és tökéletes a vízzárósága, hála az előre beépített tömítésnek. A Ford Ranger platófedél 45 fokos szögben felnyitható, de a nagyobb méretű tárgyak szállítása esetén gyorsan leszerelhető. Kulcsos zárszerkezetének hála, biztonságosan lezárható.

Az alakjából adódóan jó hatással van az üzemanyag-fogyasztásra, mivel nincs semmilyen légellenállása. Ha biztonságban akarjuk tudni a rakományunkat, akkor a Ford Ranger platófedél egy igen remek választás ebből a szempontból. Ismerjük meg még jobban, és amennyiben elnyeri tetszésünket, rendeljük meg még ma!