A forradalmian új Nike Magista

Nike Magista

Az elmúlt években elképesztően sokat változott a foci, amire jó példa, hogy a statikus játékot szinte teljes mértékben felváltotta a folyamatos, dinamikus mozgáson alapuló játék. Ehhez persze alkalmazkodniuk kellett a felszereléseket biztosító gyártóknak is. A Nike nagyon hamar választ is adott a változásra.

Ezt a választ a Nike Magista lábbeli jelentette, amelyik minden téren forradalmi kelléknek számít, amit egyre több sztár hord. Miért is lehet erre szükség és mi okból nem állják meg már a helyüket a régi futballcipők? Főleg azért kell a sztároknak a Nike Magista mellett dönteni, mert a játékban diktált tempó hihetetlen. Erre példa, hogy a támadószekcióban lassan a posztok is eltűnnek.

Cristiano Ronaldo, Mario Götze vagy Andrés Iniesta profikhoz hasonló labdarúgók a pálya minden pontján feltűnnek akció közben. Az ilyen kaliberű szupersztároknak pedig igenis ott kell legyen a Nike Magista a lábukon, amelyik nagymértékben leveszi a terhet a térdekről és talpról úgy, hogy közben védi a bokát is. A profiknak és sok másnak a Nike Magista jelenti a jó választást.

Print Friendly, PDF & Email