Gurulós hátizsák a kedvenc mesehősökkel

Gyerek hátizsák

A gyermekek imádni fogják, amikor megkapják ezt a praktikus és kényelmes táskát. A gurulós hátizsák több dolog miatt előnyös a kicsiknek. Nem kell mindenképp a hátukra venniük, hogy így cipeljék a benne tárolt dolgaikat, amiket sok esetben a nehéz iskolai felszerelés tesz ki.

A kerekeknek köszönhetően, könnyedén húzhatják maguk után bárhová és ez így kevésbé megerőltető. A gurulós hátizsák a hagyományos módon is viselhető, mivel a fogója könnyedén becsúsztatható a helyére.

Ekkor teljesen úgy fog kinézni, mint a hagyományos hátizsák. A csemeték elsősorban nemcsak emiatt fogják szeretni, hiszen nekik az is nagyon fontos, hogy milyen mintázattal rendelkezik az adott darab.

A kínálat egészen változatos lehet, amit az éppen aktuális vagy klasszikus mesehősök tesznek ki. Így mindenki megtalálhatja a kedvenc gurulós hátizsákját, ami a kedvenc főhős képével van ellátva. A Vaiana gurulós hátizsák kifejezetten népszerűnek számít manapság az iskolások körében, ezért bátran adható ajándékba is, mert az öröm nem fog elmaradni.

Print Friendly, PDF & Email