Gyakorlatilag bárki meg tudja tanulni az Aviva alapgyakorlatokat

Aviva alapgyakorlatok
Aviva alapgyakorlatok

Az egészség megőrzése elsődleges szempont minden embernél, de ha már megvan a baj, még akkor is tanácsos gyógyszerek nélkül megoldani az adott problémát. Ha mégsem sikerülne, még mindig ott van az orvosi kezelés. Számtalan jótékony hatása van úgy a nők, mint a férfiak fizikumára az Aviva tornagyakorlatoknak, ezek közül talán az egyik legfontosabb, hogy beindítják a szervezetben az öngyógyító folyamatokat.

Nagyon könnyen, bárki által megtanulhatóak ezek a tornagyakorlatok a 4 órás tanfolyamon, amire Ön is jelentkezhet a valtozasmuhely.hu weboldalon. A tanfolyamon elsajátított tornagyakorlatokat, a gyakorló órákon közösségben, de önállóan, otthon is végezheti. A tanfolyamok időpontja szeptember 27, 28, valamint október 11, 12, a Bem rakpart 6. szám alatt. Az időpontokat megtudhatja a honlapról. A részvételi díj 15 000 Ft/fő, amit 2 részletben lehet befizetni, 4000 Ft, mint előleg átutalás, a maradék 11 000 Ft pedig a helyszínen.

Érdemes megfizetni ezt az árat azért, hogy a tornagyakorlatok jótékony hatásaihoz hozzájuthassunk, élvezhessük azt, hiszen ezek a gyakorlatok támogatják a női és a férfi szervek kifogástalan működését. Ezt a mozgásformát egészségi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztette ki Aviva Gabriella Steiner, egy magyar származású fizikoterapeuta. A torna speciális beszorító és ellazító gyakorlatai kiválóan segítik a méh és a petefészek működését, illetve a hormonszintet is képesek egyensúlyba hozni.

Urológiai betegségek megszüntetésére, hormonális eredetű gondok megoldására, valamint meddőség ellen egyaránt hatásos gyógyír az Aviva torna. Az Aviva módszer oktatója hasznos, személyre szóló életmódtanácsokkal is ellátja a tanfolyam részvevőit, amelyeket ha betartanak, gyorsabb és hatékonyabb lesz a gyógyulás vagy a cél elérése. Kiválóan kezelhető ezzel a tornával a pajzsmirigy alul- és túlműködése is. A menstruációs fájdalmak megszüntethetőek, valamint a rendes ciklus rendezésére szintén jó az Aviva módszer. További információkat talál a honlapon.