Gyerekülés vásárlás súlykategória szerint

Gyerekülés vásárlás

Gyerekülés vásárlás

Ha már utánanéztünk, hogy milyen márkájú gyerekülések a legbiztonságosabbak és a legkezelhetőbbek, akkor már csak a megfelelő típust kell kiválasztanunk.

Fontos kiemelni, hogy a gyerekülés vásárlás legfőbb szempontja nem a kor, hanem a súly. Gyakran szerepel évkorlátozás is, de a súly alapján ajánlott választani.

Biztosan már Ön is tapasztalta, hogy gyerekével egyidős lurkók mennyire különböznek magasságban és súlyban is. Tehát, ha gyerekülés vásárlás esetén az aktuális súlyát veszi figyelembe, akkor négy alapvető csoportot különböztetünk meg. A 0 csoportba tartoznak a babahordózok, amelyek születési súlytól 10-13 kilogrammig alkalmasak a használatra.

Az I csoport a 9 és 18 kilogramm közti gyermekek számára nyújt megfelelő biztonságot. A II csoport 15 és 25, a III csoport pedig 22-36 kilogrammos kis utasoknak lett kialakítva. Gyerekülés vásárlás esetén, gyakran találkozhatunk olyan darabokkal, amelyek egybevonnak két vagy három kategóriát is. Ezek kis átalakításokkal ugyanolyan biztonságot nyújthatnak, mintha külön-külön vásárolnánk meg őket.

Print Friendly, PDF & Email