Gyorsan elkészül a fog implantátum

Fog implantátum

Az elmúlt néhány évtizedben drasztikusan megváltoztak az emberek étkezési szokásai. Hirtelen elkezdtek dominálni a szénsavas és cukrokban gazdag élelmiszerek, valamint a számos adalékokkal dúsított változatok. Ez és a szájhigiénia nagyfokú elhanyagolása odavezet, hogy a rágóeszközök gyorsan szuvasodni kezdenek, sőt, egy ínysorvadást követően kihullnak. Itt jön képbe a fog implantátum, ami hatékony és gyors megoldásként jelenik meg az aktuális problémára.

A megfelelő eljárás keretében, a páciens egy ki nem vehető protézissel fog gazdagodni. A fog implantátum teljes felépítésének időtartama 72 órára tehető. Ez szinte teljesen hihetetlennek tűnik, de mégis igaz. A sok éven át történő megfeszített kutatás és fejlesztés eredménye, hogy a fog implantátum előnyeit már jóval több mint 100 000 ember élvezheti a világon.

Ha akarjuk, akkor mi magunk lehetünk a következők a sorban, akik átesnek az eljáráson. A további részletekért valamint a fog implantátum pontos árainak megismerésének érdekében, nyissuk meg a dentalcenterkelemen.hu weboldalt!

Print Friendly, PDF & Email