Gyorsfutárral érkezik a LED menetfény szett

LED menetfény

A személygépkocsik és más járművek megfelelő kivilágítása mindig nagy segítség az utakon közlekedő sofőröknek. Hiszen a jól kivilágított autókkal nagyon sok baleset elkerülhető. Az univerzális nappali LED menetfény egyike azoknak a lámpáknak, ami elengedhetetlen a biztonságos közlekedésnél.

A homlokfalba egyszerűen beépíthető egységek többségébe olyan relét tesznek, aminek indításánál a menetjelző magától bekapcsol, a tompított fényszóró bekapcsolásakor pedig automatikusan kikapcsol. A LED menetfény szuverén formája rendszerint jól harmonizál minden modern gépkocsi vonalvezetésével, így a nagyon stílusos és mutatós házával bármelyikhez illeni fog.

Hasznos lehet Önnek még a kanyarfényszóró szett is, ami a bekapcsolt fényszórók fényéhez jobbra kanyarodáskor a jobb oldali, balra kanyarodáskor a bal oldali kanyarlámpa fényét adja hozzá. LED menetfény és más izzó vagy lámpa esetén bátran keresse fel cégünket! Webáruházunkból pedig otthonról is elküldheti rendelését, mi pedig 1-2 munkanapon belül gyorsfutárral küldjük házhoz a csomagot.