Hangosítás profi eszközökkel

hangosítás
Hangosítás

Manapság a nagyszabású rendezvényeken, koncerteken, fesztiválokon elképesztő látványvilág társul a fellépők előadásaihoz. De mit sem ér az egész, hogyha a hangosítás nincs rendben.

Egy könyvbemutató vagy ünnepi beszéd csak akkor lehet igazán átütő siker, hogyha minden résztvevő kristálytisztán hallja és megérti miről van szó. A profi hangosítás még a rossz akusztikával rendelkező épületekben is csodákra képes.

Aki volt már valaha beltéri koncerten, az nagy eséllyel megtapasztalhatta, hogy mennyit ront az élményen a nem megfelelő hangosítás. Az AVadvice mindezt többéves tapasztalattal és egy speciális szoftver segítségével oldja meg, amivel a terem akusztikájához illeszthető a hangrendszer.

A kültéri hangosítás más beállításokat igényel. Ekkor a nagyobb hangnyomás kerül előtérbe. Ezt egyszerre több mély hangfal segítségével lehet elérni. Moduláris rendszer révén, a hangfalak száma bármikor szükségszerűen növelhető. Ezekkel a modern hangtechnikai megoldásokkal minden rendezvényből a legtöbbet lehet kihozni.