Hangulatos étterem Nagykanizsa szívében

Hangulatos hely, ízletes ételek

Az igazán nagy események megünnepléséhez hozzátartozik, hogy a meghívottak részt vesznek egy közös ebéden, vacsorán vagy állófogadáson.

Ennek a helyszíne sokat számít, a kellemes környezet sokat emel a hangulaton, a kifogástalan étkek pedig az alapelváráshoz tartoznak. Sokak által kedvelt étterem Nagykanizsa városában az Ambrózia, ami kiváló helyszínt biztosít a jeles családi, céges, vagy más rendezvényekhez. Esküvők színhelyéül lehet választani, akár egy nőnapi bált is meg lehet itt tartani, de ugyanúgy alkalmas például egy konferencia megrendezésére. Igény szerint, a belső termek feldíszítése is igényelhető, például esküvők alkalmával az alapdekoráció térítésmentes vagy megtartható az ünnepség a csodálatos kerthelyiségben.

Minden esetben kérhető egyedi árajánlat és természetesen lehetőség van a különleges kérések megbeszélésére is. Egy nagyobb rendezvény esetén szálláshely is igényelhető a közelben lévő panzióban. Az Ambrózia étterem Nagykanizsa városában Önnek is tökéletes választás lehet.

Print Friendly, PDF & Email