Hibátlanul működik a Husqvarna fűnyíró

Husqvarna fűnyíró

A Husqvarna nem hiába lett hazánkban és számos más országban is a professzionális és hobbi kertészek kedvenc márkája. A gyártó Husqvarna fűnyíró eszköze a számos előnyének köszönheti a sikerét.

A hibátlan teljesítmény az erőteljes és simán futó Briggs & Stratton DOV motornak tudható be, amelyik Ready Start nevet viselő rendszerrel bír. Ennek köszönhetően nincs szükség manuális, sok időt igényelő indításra vagy fojtásra. A Husqvarna fűnyíró ennek hála igazán egyszerűen kezelhető. A szerkezet a dizájnos kialakítása miatt is sok dicséretet kap. A robusztus Alloy vágóasztal és acél vágóegység, illetve az U-alakú alsó fogantyú támaszték és duplán golyóscsapágyazott kerekek mind nagy ellenálló képességet garantálnak még akkor is, amikor az ember nehéz körülmények között alkalmazza a gépet.

A Husqvarna fűnyíró a kialakítása miatt sima és hatékony fűnyírást garantál. A Husqvarna fűnyíró pozitívumainak felsorolásakor nem maradhat ki, hogy ennél a központi vágási magasság bármikor beállítható. Ez az egyedülálló termék igen kedvező áron vásárolható meg a gardenpont.hu webshoptól.

Print Friendly, PDF & Email