A hővisszanyerős légkezelő energiatakarékos megoldás

Hővisszanyerős légkezelő

A technológia fejlődésének köszönhetően, a helyiségek szellőztetése is egyre korszerűbb módon történik. A hővisszanyerős légkezelő egyszerű és hatékony megoldást jelent a helyiségek friss levegő ellátására, lakóházak és kereskedelmi egységek esetében egyaránt. A berendezésben található hőcserélő csökkenti a hőveszteséget, ezért rendkívül energiatakarékos.

Használata nemcsak nyáron előnyös, hanem télen is, a fűtésszezonban. A hőcserélő átveszi az elszívott meleg vagy kültéri hideg levegő hőenergiáját, így biztosítva az állandó, kellemes levegőt. Az elszívó és szállító ventilátorok gondoskodnak az elhasznált levegő eltávolításáról és utánpótlásáról, a szűrők pedig tisztítják azt, mielőtt a helyiségbe kerülne.

A hővisszanyerős légkezelő más előnyökkel is jár, hiszen kompakt, hő- és hangszigetelt, szerelőpanellel ellátott burkolattal rendelkezik. Helyet kaphat a padlón, a falon, esetleg a mennyezetre is fel lehet függeszteni. Ha több helyiséget szeretne szellőztetni, válassza a berendezés légcsatornázható változatát!

Print Friendly, PDF & Email