Infra hőmérő lézeres irányzékkal

Infra hőmérő

Vannak olyan esetek, amikor nem elegendő egy hagyományos hőmérő segítsége, mert professzionálisabb eszközre van szükség. Ilyenkor a Műszer Oázis nyújt segítő jobbot. A weboldalon számos infra hőmérő közül tudunk választani.

A benne lévő lézeres irányzéknak köszönhetően, igen pontosan lehet vele méréseket végezni. -50 és +380°C között használható. A segítségével sokkal könnyebb a szivárgás, illetve a hideg áthidalás felfedezése. Az infra hőmérő a kijelzőjén azonnal megmutatja, hogy hol van szükség a szigetelésre.

Az LCD-kijelző háttérvilágítással rendelkezik, ezért könnyű róla leolvasni az adatokat. Az automatikus kikapcsolási funkciónak köszönhetően, az elem nem merül le annyira gyorsan. A fogantyúja igen kényelmes, a kezelését pedig egyszerű megtanulni. Formatervezett, modern kivitelben vásárolható meg.

Az infra hőmérő képes rögzíteni a mért adatokat. A kiszállítása nem drága, tehát érdemes megrendelni az internetről. Amennyiben valamilyen kérdésünk van, a szakemberek készséggel állnak a rendelkezésünkre.

Print Friendly, PDF & Email