Infraszauna többféle változatban

Megéri szaunát rendelni

Aki nem szeretné kitenni a lábát otthonról, hogyha szaunázni akar, az most már otthon is megteheti. Egy infraszauna kabin a lehető legjobb választásnak számít. Amennyiben megfelelő mennyiségű hely áll a rendelkezésünkre, akkor már el is látogathatunk a szauna.hu weboldalra, ahol hatalmas választék várja az érdeklődőket.

Amennyiben egy igazán modern változatot szeretnénk beszerezni, akkor a Full spektrum infraszauna lesz a megfelelő választás.

Ezen kívül választhatjuk a carbon infraszaunát is, ami szintén majdnem olyan hatékony, mint az előbbi változat. A különbség a sugarak hullámhossz tartományában keresendő. A Full spektrum képes háromféle hullámhossz kibocsátására, míg a carbon ehhez képest kétfélét sugároz.

Az emberi szemnek láthatatlan, viszont érzékelhető, hiszen a bőr hámrétegeibe hatolva, kellemes melegséget érezhetünk az infraszauna kabinjában. Káros hatása nincs, viszont nem ajánlott több órán át a bent tartózkodni. Naponta félóra szaunázás jelentős közérzetjavulást eredményezhet, már néhány nap elteltével is.