Jó fogást biztosít a cérnakesztyű

cérnakesztyű
Cérnakesztyű

Bármivel is foglalkozzunk, a kezünkre minden esetben ügyelnünk kell, hiszen ezen végtagjaink sérülése esetén nagy valószínűséggel hátráltatva leszünk a további feladatok végzésében. A cérnakesztyű olyankor jön jól, amikor főként a hideg ellen kell védekezni és elejét venni az esetleges csúszásnak.

A kőművesek, ácsok, burkolók, műhelyben dolgozók a teli időszakokban hasznos segédeszközként tekinthetnek ezen védőelemre. A pamut és poliészter keverékéből készült, szilikonmentes cérnakesztyű rendkívül kedvező áron megrendelhető kisebb-nagyobb kiszerelésben a shop.zebrekm.hu weboldalon. Amennyiben szükségünk lenne jó néhány párra, hogy mindig legyen kéznél, akkor bátran gondolkodjunk nagyban!

Természetesen egy fogyóeszközről van szó, ugyanis a rendszeres használat miatt, nagy az esély rá, hogy gyorsan tönkremegy. A cérnakesztyű kellemes körülményeket teremtve öleli körbe a kézfejet és melegíti azt. Ha szeretnénk elkerülni, hogy a hideg felületekkel kerüljünk közvetlen kontaktusba, akkor megvan erre a hatásos megoldás.