Jól viseli az áramütést a villanyszerelő bakancs

villanyszerelő bakancs
Villanyszerelő bakancs

Bármivel is foglalkozzunk érdemes komoly figyelmet szentelni a munkavédelmi előírásokra. Sok esetben még az enyhébb szabályok mellett sem árt odafigyelni arra, hogy pontosan mit viselünk. Remek példa a villanyszerelő bakancs, ami sajátos képességekkel van felvértezve. Ránézésre biztosan nem gondolnánk, milyen komoly munka és fejlesztések sorozata áll mögötte.

Elég csak elolvasni, hogy néhány típus pontosan mikre képes és akkor fogjuk látni azt a részletes listát, amire bátran támaszkodhatunk. Az euronorm.hu oldalon minden villanyszerelő bakancs esetében fel van tüntetve, hogy laboratóriumi körülmények között mekkora áramütésnek képes ellenállni.

A cél érdekében, még a fűzővezetők is fémmentes anyagból készülnek, ezzel is fokozva a biztonságot. A könnyű kompozit lábujjvédő rész gondoskodik róla, hogy az egyik legérzékenyebb pontunk védelmet kapjon a nagyobb mechanikai behatások ellen. Az ellenálló talp rugalmas és a magas hőmérsékletet is jól viseli. Valóságos technikai csoda a villanyszerelő bakancs, ami a kényelmet még a 8-12 óra viselés során is garantálja.