Kapjon kiemelt figyelmet a légzésvédelem!

légzésvédelem
Légzésvédelem

Az emberi szervezet nagyon okosan van felépítve. Az evolúció során kialakultak azok a rendszerek, amelyek segítenek bennünket a különféle káros anyagokkal szembeni védekezésben. Sajnos, a levegőn keresztül nagyon könnyedén felszívódhatnak olyan anyagok, amelyek komoly roncsolást hajtanak végre a belső szerveken. A légzésvédelem ennek megfelelően kiemelt jelentőséggel bír.

Főként a speciális munkakörökben van szükség erre a megoldásra. Akik a vegyiparban dolgoznak, jól tudják, hogy rendre kapcsolatba kerülhetnek olyan gőzökkel, gázokkal, amelyeknek a belélegzése azonnali vagy hosszútávon okoz jelentős egészségügyi károkat. A légzésvédelem ennek megfelelően olyan technikai megoldásokat kínál, amelyek képesek mindezt megelőzni.

A speciális védőmaszkok egyedi szűrőbetétekkel vannak kiegészítve, amelyek a különböző részecskéket tudják megkötni. A használat függvényében, idővel cserére van szükség. A shop.zebrekm.hu oldalon a légzésvédelem több hasznos eszközét találjuk meg. Válogassunk ezek közül személyre és alkalomra szabottan!