Karóra mobil bárhol, bármikor

karora mobil

Karóra mobil

Pár évvel ezelőtt csak álom volt, ma már valóság. A karóra mobil egyrészt megbízható útitárs, másrészt üzleti asszisztens, sőt, olykor a két lábon járó lexikon szerepét is nyugodtan betöltheti.

A hálózati opciókkal ellátott készülék kényelmesen illeszkedik a kezünkre és mintha egy könyvtárnyi tudást, információt cipelnénk a karunkon roppant könnyedén. Akár sportolás közben is segítséget nyújthat, legyen szó térképes segítségről, elégetett kalóriák számolásáról, szívritmus vagy éppen a hőmérséklet méréséről.

Mivel vízálló, ezért nem baj, ha a kézmosást követően víz éri a készüléket. A karóra mobil szoftvere könnyen illeszthető az okostelefonhoz. Telefonhívásokat, internetes böngészést, wifi kapcsolódást tesz lehetővé ez a csoda, aminek témáit könnyedén változtathatjuk az ízlésünknek megfelelően.

Ha a családi kép vagy a kedvenc autómárkánkat ábrázolja az óra kijelzője, a kérdés már csak az, hogy inkább a sport terén vagy az üzleti életben szeretnénk előnyünkre fordítani a karóra mobil funkcióit.

Print Friendly, PDF & Email