Kellys bicikli a sportosabb bringásoknak

Kellys kerékpár

Hogyha lassúnak ítéljük meg a trekking bringákat, viszont a sportszörnyetegekhez még nem vagyunk elég fittek, akkor válasszuk az arany középutat! Ezt pedig a Kellys bicikli nagyszerűen megtestesíti, mivel valahol a kettő között helyezkedik el.

Kivezet minket a városi környezetből és így már gond nélkül használhatjuk a turista utakat, erdei csapásokat. A váltórendszerével mindig pontosan beállíthatjuk azt a fokozatot, amire szükségünk van az adott helyzetben.

Ráadásul nem kell amiatt aggódnunk, hogy mindig állítgatnunk kell a váltót a pontos váltás érdekében, hiszen Shimano váltókkal felszerelt Kellys bicikli a nagyobb igénybevételt is bírni fogja. Az alkatrészek tartósak, nem hajlanak és nem törnek, még egy esetleges esés során sem.

Sajnos ez is elő szokott fordulni, bármennyire is legyen profi az ember és a bosszúságunkat csak tetőzi, amikor egy szép nagy nyolcassal vagyunk kénytelenek hazáig tolni a bringát. Azonban a Kellys bicikli megerősített duplafalú felnije bírja a gyűrődést. Egy felsőkategóriás gyártóról van szó, tehát kellemes árfekvéssel fogunk találkozni.

Print Friendly, PDF & Email