Kétszárnyú kapunyitó szettek

Kapunyitó szett

Szeretne reggel gyorsan és bonyodalmaktól mentesen indulni a munkába, anélkül, hogy az autójából kiszállna nyitni és zárni a kaput? Akkor az elektromos kapunyitó Önnek mindenképpen kell, ha még nincs! Ezt azért hangsúlyozzuk, mivel hazánkban is egy nagyon elterjedt dologról beszélünk, a modern otthonokban többnyire már jelen van. Nyilván érheti meghibásodás, olykor szervizelésre és karbantartásra szorulhat.

Ha újat szeretne beszerezni vagy a régit kicserélni, a door-system.hu webáruház mindkét esetben megoldást nyújt. A kapunyitó esetében is érdemes olyan helyről vásárolni, ahol a minőség és a tapasztalat összeolvad, hiszen senki nem szeretne 1-2 év után már javítást igényelni. Ha a reggeli indulást gombnyomásra tervezi hosszú évekig, akkor a legjobbakhoz forduljon! A kapunyitó választásban fontosak az olyan szempontok, miszerint a szerkezet megfeleljen a minimum biztonsági követelményeknek, az adott gyártó megbízható és lehetőleg tapasztalt résztvevő legyen a kaputechnikai piacon. Webáruházunkban mindenképpen ilyen termékeket talál a vásárló. Az okostelefont sok mindenért imádjuk, de azt tudtuk, hogy elektromos kaput is lehet vele nyitni és zárni? Az okostelefon kapunyitó korántsem egy sci-fi filmből kiragadott ötlet, hanem a jelen valósága. Nem számít új találmánynak az elektromos garázs- és kapuvezérlés, azonban az egyszerű távirányítós megoldás helyett, ma már léteznek a GSM kapunyitó rendszerek, amelyekkel biztonságosan nyithatja az eszközöket a mobiltelefon segítségével, hívószám kijelzéssel.

Az okostelefon kapunyitó által nincs szükség többé távirányítóra, egyszerűen csak fel kell hívni a telefonnal a kapunyitó eszköz számát. Ehhez mindössze egy sima SIM kártya szükséges. A Door-System online boltjában többféle típus megvásárolható, valamint az okostelefon kapunyitóhoz az olyan tartozékok is, mint például az USB adapter programozáshoz és a konnektorba dugható vagy falra szerelhető tápegység. Ez a technológiai innováció még kényelmesebbé és egyszerűen kezelhetőbbé teszi a kapunyitást, ezért feltétlenül rendelje meg!

Print Friendly, PDF & Email