Kitűnő szolgáltatást kínál a WinNER

Vállalatirányítási rendszer

Vállalatirányítási rendszer

Mikor beszélhetünk igazán hatékony vállalatirányítási rendszerről? A winner.hu tudja erre a kérdésre a pontos választ. Sajnos sokan elhamarkodottan döntenek ezen szolgáltatás kapcsán és csak később jönnek rá, hogy a lehetőségeik csak addig terjednek, ameddig azt az ügyviteli rendszer engedi.

Pedig ennek pont fordítva kéne lennie. Éppen ezért, a winner.hu egy olyan ügyviteli és vállalatirányítási rendszert fejlesztett ki, ami minden igényt kielégít, moduláris és ezáltal könnyen beállítható a személyes igényeknek megfelelően.

Folyamatos és azonnali support-ot kínál a szolgáltatás mellé, személyre szabható rendszert és felhasználóbarát kezelőfelületet. Rugalmasan illeszkedik bármilyen rendszerhez. A winner.hu nagyszerű újításának számít a WinNER ERP rendszer Oracle adatbázis kezelő.

Az elmúlt 15-20 év üzemeltetési tapasztalatai szolgáltak alapjául a winner.hu új adatbázis kezelőjének. Mindez úgy került kivitelezésre, hogy közben figyelembe vették a XXI. század üzleti és informatikai követelményeit.

Print Friendly, PDF & Email