Kőbalzsam és a kosz lepereg

kőbalzsam
Kőbalzsam

A házunkat és annak környékét sokkal szebbé varázsolhatjuk a különféle áruházakban kapható anyagokkal. A kőbalzsam kifejezetten hasznos anyag, amit a tudósok annak érdekében fejlesztettek ki, hogy a kényesebb falburkolatok kevésbé szennyeződjenek. A különféle kőhatású cserepek, díszkövek, mészkövek járó- és falfelületek impregnálásával olyan védőréteget képezhetünk, ami por- és víztaszító.

A kőbalzsam kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Nemcsak a könnyebb tisztíthatóság érdekében érdemes alkalmazni ezt az anyagot, hanem azért is, mert a pórusok átitatásával más szennyeződések nem tudnak bejutni, így sokkal hosszabb élettartamot érhetünk el. A hasznos funkciója mellett, a kőbalzsam vizes hatást kelt, hiszen kiemeli a felületek természetes színét.

Az átitatott felületeket mindenképp a mindennap használatos tisztítószerekkel szabad takarítani, magas víznyomásnak nem szabad kitenni. A kőbalzsam kiválóan alkalmazható bevonatként villanykapcsolók környékén vagy más kényesebb helyeken is, mert képes megvédeni a kosztól azokat.