Komoly döntés a nyílászáró csere

Nyílászáró csere profik által
Nyílászáró csere profik által

Egyre nagyobb divat lesz a lakások külső falainak szigetelése, hogy jobban megőrizze a fűtési energiát. Azonban, sokszor megfeledkezünk arról, hogy a fűtési energia jelentős része a rosszul záródó ajtókon, ablakokon távozik. Tehát, a nyílászáró csere ugyanolyan fontos, mint a falak szigetelése, ha a fűtésszámla csökkentése a cél.

A műanyag nyílászárók kiválóan szigetelnek és elegáns, modern megjelenést kölcsönöznek a lakásnak. Ugyanakkor a tisztításuk is igen egyszerű, hiszen a sima felületeket elég csak áttörölgetni néha egy nedves ronggyal, valamint a kezelésükkel sincs gond.

Nem kell néhány évente lefesteni, hiszen kiválóan ellenállnak a napsütésnek, a szélnek és az esőnek is. Nyílászáró csere előtt tehát, érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen ajtókat és ablakokat szeretne felszerelni a lakásában.

Ez a döntés hosszú időre meghatározza az otthona kinézetét, hiszen ezek a nyílászárók akár 30 évig is kiváló teljesítményt nyújtanak Önnek. Nyílászáró csere előtt nézzen szét alaposan, hogy milyen lehetőségei vannak és kérdezzen meg szakembereket is.