Legyen a flekken pác a titkos összetevő!

flekken pác
Flekken pác

Az igazán kellemes, meleg idő mindenki kedvét meghozza egy kis szabadtéri sütögetéshez. Érdemes ezt a lehetőséget kihasználni és a jó társaságban átadni magunkat a kikapcsolódás örömének. A sertéshúsokhoz kimondottan ajánlott a flekken pác, hiszen általa teljesen újat hozhatunk a konyhai porondra.

Amennyiben szeretünk kipróbálni újdonságokat, akkor mindenképpen ragadjuk meg a kiváló lehetőséget erre és ne szalasszuk el! A tradicionálisan magyaros ízek vissza fognak köszönni, amit mindenki örömmel fogad majd. A flekken pác átjárja a sülteket és a fogyasztás során lassan oldódik fel a szájban, ezzel mennyi örömöt okozva.

A csípős, savanyú és édes aromák megfelelő arányban keverednek egymással az összetevők révén. Amire viszont megéri nagyon odafigyelni az nem más, mint a flekken pác alkalmazási ideje. 3 és 18 óra között történjen az áztatás, hogy a húsoknak legyen idejük megfelelően átvenni az aromákat. A sütés során pedig figyeljünk oda, hogy megfelelően omlóssá valljanak a szeletek. A flekken pác az a titkos összetevő, amit mindenképpen megéri bevetni a siker érdekében.