Legyen a Tiéd még ma a Jégvarázs Anna baba!

A Frozen című szenzációs animációs film örökre meghódította lányok millióinak szívét. A két hercegnő pedig évek óta nem adja fel a vezető pozícióját a játékpiacon. Továbbra is a Jégvarázs Anna baba és testvére Elsa a legnépszerűbb játékok a lányok körében. De mellettük természetesen az online üzletünkben a mese szinte összes többi hőse is megvásárolható, beleértve Olafot és Christophot is.

A Frozennel a Walt Disney rajzfilm stúdió varázslattal, kalandokkal és jókedvvel telített elképesztő alkotást hozott létre, amiben a szereplők megnyerték a különböző korosztályok rajongóit. A Jégvarázs Anna baba minden kis hercegnő hőn áhított játéka lett, akik ezáltal átélhetik azokat a kalandokat, amelyek a mesében megtörténnek.

A testvérével ellentétben, Elsa visszafogott és titokzatos. A hűséges és kedves Anna pedig könnyen felismerhető a szeplőiről, vöröses hajáról és az Elsaénál színesebb ruháiról. A Jégvarázs Anna baba segít a gyermekeknek egy mesés, fagyos világ megteremtésében és a rajzfilmfigurák izgalmas kalandjainak átélésében a meleg lakásban.